JanSplinter.com

“De beste kwaliteit en comfort van keepersproducten, waar elke keeper op kan vertrouwen! De looks van de keepersproducten zorgen in combinatie met de personalisatie voor een goede uitstraling."
Great looks, Comfort and Quality you can rely on!
Onze historie:
De droom van Arjen de Vries werd in 2012 werkelijkheid, een eigen keepershandschoenen merk werd opgericht onder de naam; ONEkeeper. Het idee om een eigen keepershandschoenenmerk te starten was al een langere tijd aanwezig. Na een aantal jaren van ontwikkelen en testen waren ze er in 2013 dan eindelijk; de ONEkeeper Pro Classic modellen. De vernieuwde versie van de eerste Pro Classic modellen die ONEkeeper op de markt bracht zijn tevens nog steeds verkrijgbaar.
 
Bij het ontwikkelen hebben verschillende topkeepers de huidige eigenaar geholpen om ervoor te zorgen dat de keepershandschoenen van hoogwaardige kwaliteit zouden zijn. De beste materialen van over de hele wereld werden verzameld en in de fabriek geassembleerd tot de ONEkeeper Pro Classic.
Nu ONEkeeper met de Pro Classic modellen de markt hadden betreden wist Arjen de Vries dat er doorontwikkeld moest worden. Zo startten de ontwikkelingen van de Fusion modellen, en werden de Pro Classic modellen doorontwikkeld.
In Januari 2015 werden de Fusion modellen geïntroduceerd. De Fusion modellen hebben een ander vingertype en hiermee speelt ONEkeeper in op de behoeftes van de doelgroep.
In 2016 zijn de Pro Classic en Fusion modellen doorontwikkeld, middels nieuwe materialen en een anti slip aan de binnenkant. Naast de ontwikkeling van de handschoenen werd er achter de schermen hard gewerkt aan een ONEkeeper kledinglijn.
Sinds begin 2017 heeft ONEkeeper een eigen kledinglijn, waardoor we de keepers nu van vrijwel al zijn/haar benodigdheden kan voorzien.
Er is meer op komst, want de ontwikkelingen stoppen nooit bij ONEkeeper.
In het einde van 2017 bracht ONEkeeper de C-Tec modellen op de markt. De C-Tec modellen zijn uitgerust met de Negatieve vinger. Met de Negatieve vinger zijn alle naden naar binnengestikt, dit zorgt ervoor dat de handschoen nauwer op de vingers aansluiten wat prettiger kan zitten.
In het einde van 2018 introduceerde ONEkeeper de meest revolutionair en innovatieve handschoen tot nu toe, de ONEkeeper Iconic. De ONEkeeper Iconic is uitgerust met de Negatieve Vinger. De Negatieve Vinger zorgt ervoor dat de handschoen nauwer op de vingers aansluit wat voor meer comfort kan zorgen.
 
Onze droom:
ONEkeeper, het grootste merk in de Benelux en de keeper van het Nederlands elftal met onze keepershandschoenen speelt. Dat is de droom die we nu werkelijkheid proberen te maken.
Inmiddels keepen er meerdere profkeepers met de ONEkeeper keepershandschoenen. Maar ook zeker in het amateurvoetbal groeit de populariteit van ONEkeeper snel.
Wij geloven in ONEkeeper.
 
Onze identiteit:
Sinds 2013 levert ONEkeeper topkwaliteit keepersproducten, toch is dat voor ONEkeeper nooit genoeg geweest. De service aan de klanten is volgens ons de sleutel tot het succes. Onze producten worden enkel direct aan de keepers verkocht, via keepersscholen en voetbalverenigingen of via de website. Op deze manier hebben we direct contact met alle klanten en wordt de klant altijd optimaal geholpen.
Als extra service worden alle ONEkeeper keepershandschoenen voorzien van gratis bedrukking, hierdoor ontvangt iedere klant zijn eigen gepersonaliseerde handschoenen.
 
De ONEkeeper keepersproducten worden constant doorontwikkeld om de beste kwaliteit te kunnen garanderen aan de klanten.
 
“Love Goalkeeping”
 
Keepersvoorlichtingen
ONEkeeper.nl organiseert in combinatie met keepersdagen en keepersclinics ook keepersvoorlichtingen. Bij deze voorlichtingen krijgen de keepers een presentatie over het keepersvak. Daarin wordt verteld wat het keepersvak nou precies inhoudt en wat er allemaal nodig is om goed te kunnen keepen. Ook wordt er wat verteld over de ONEkeeper producten om de keepers een indruk te geven over wat wij doen voor keepers en de producten die we hebben. Wij zien dat er bij clubs steeds meer behoefte is om hun (jeugd) keepers te instrueren over het keepersvak en over goede materialen. We hebben dan ook al bij verschillende voetbalclubs bijeenkomsten georganiseerd waarin we goede voorlichting konden geven.
 
Voor meer informatie neem gerust contact met ons op! Wij zullen klaar staan om u te voorzien van de beste service en advies. U kunt ons bereiken via:
@: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 0186-683696
Facebook: ONEkeeper.nl
Instagram: ONEkeeper
 
Team ONEkeeper.nl

 

 

 

 

Jan Splinter werkt en heeft gewerkt voor de onderstaande clubs.

 

           

 

website security<

Copyright © 2019. All Rights Reserved.